Aievea

Nebunia de-a vrea

vineri, 22 februarie 2008

Update

Nu nu, nu am murit si nici nu am mari probleme cu internetul (in afara de superba conexiune, dar asta deja devine o rutina) insa zilele ce au trecut au devenit cam... aglomerate.
Cladirea ale carei aparente inseala pe toata lumea devine mult prea cunoscuta ca sa-mi mai fie pe plac, iar personajele mult prea seci. Da, exista totusi si exceptii.

Azi insa s-a intamplat ceva ca sa rupa monotonia: a trebuit sa merg sa-mi fac EKG-ul (Electrocardiograma sau ceva de genul).
Problemele mele:
1) nu suport spitalele, intotdeauna am urat doctorii (pana si stomatologii), 2)mirosul din spitale (serios, au auzit ca apa+sapunul fac miracole? probabil cred ca li se va dizolva pielea daca amestecul ala ajunge pe ei )
3) de vrei sa mergi la spital cu masina, sa stii sa parchezi cu 2 km mai departe, loc de parcare? niema.
4) pierzi o zi intreaga la coada, ai parte de coate, priviri buimace/urate/libidinoase sau cine stie ce altceva.
Dar nu s-a sfarsit totul, nuuu. Urmeaza actul in sine. Pentru EKG trebuie sa te dezbraci(that means no T-shirt, no bra....ups) si sa astepti ca tanti aia sa-ti puna ceva pe tine de robot de face.
Come on, do i really have to do this? I mean, in some cases, nu sunt pudica, dar cand mai sunt alte persoane in aceeasi camera...You're gonna flash everyone.
Eh, a trecut si asta, not a big deal.

But Cristina, remember this: Things to never do in a lifetime:

1) NICIODATA sa nu o asculti pe Timi cand spune pe unde sa o iei. Nu face decat sa te duca intr-un loc infundat si apoi sa te puna sa intorci masina intr-un loc in care abia daca poti sa intri cu masina normal. (NICIODATA sa nu te mai bagi in gangul de langa teatrul de vara.) Nu sunt Hopa Mitica ce-si ia masina in spinare si o tranteste in parcare. Sau afara din parcare.

2) Never go with Timi shopping. Tendintele sinucigase nu sunt la moda. Si din pacate, ucisul altor persoane e interzis...Damn

3) Nu te mai juca cu catelul ala alb/mic, iti va fugari animala cu si mai mult drag.

4) Daca mai vin muncitorii sa lucreze, stai cuminte in camera ta si lasa biroul pe mai tarziu. Ochii mari si balele nu au ce cauta pe geam.
Note to self: Trebuie sa-ti pui obloane/draperii ceva mai inchise.


Si gata cu plansul, like is short, so do everything you can to make it worthwhile. And a note to tanti: Boogie your way through life!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire